AfterDawn: Nieuws

KPN voegt Netflix toe aan zijn Interactieve TV menu

Geschreven door Marco Korthout @ 15 okt. 2015 9:25

KPN voegt Netflix toe aan zijn Interactieve TV menu KPN voegt Netflix toe aan zijn Interactieve TV menu en hiermee wordt Interactieve TV van KPN de eerste televisiedienst in Nederland waarmee zowel traditionele televisie als Netflix gekeken kan worden. Met de Netflix applicatie in het menu wordt het nog makkelijker voor klanten om te kijken naar hun favoriete series en films via Netflix.
Klanten die een abonnement hebben of afsluiten op Netflix kunnen met hun logingegevens straks via het menu van Interactieve TV direct toegang krijgen tot Netflix. Vanaf eind oktober start KPN met de transitie van de eerste 20.000 klanten waarna de dienst gefaseerd wordt uitgerold. Klanten worden geīnformeerd wanneer de dienst voor hen beschikbaar wordt. Netflix wordt ook gefaseerd geīntegreerd in de Interactieve TV menu's van Telfort en XS4ALL.

Ons kijkgedrag verandert omdat we steeds meer zelf willen bepalen wanneer we onze favoriete serie willen kijken. Dat zie je ook terug aan de populariteit van Netflix. Door de Netflix applicatie aan te bieden via KPN Interactieve TV, maken we tv-kijken nog leuker en makkelijker en verbeteren we de gebruikservaring van onze klanten
aldus Frank van der Post, Chief Commercial Officer bij KPN.Persbericht KPN

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief