AfterDawn: Nieuws

Windows 9 komt eraan

Geschreven door Marco Korthout @ 2 sep. 2014 12:23

Windows 9 komt eraan In een post op de micro-blogdienst Weibo, vroeg Microsoft China: "Microsoft's nieuwste OS Windows 9 komt binnenkort, denk je dat het startmenu linksonderin een comeback zal maken?" De post ging vergezeld door het Windows 9 logo, die overigens ook weer snel werd verwijderd. Cnbeta was er op tijd bij om het logo voor die tijd nog veilig te stellen.
Hoewel er nog geen releasedatum bekend is, wordt verwacht dat Microsoft de nieuwste Windows op 30 september wordt gepresenteerd en dat vanaf eind september, begin oktober een preview versie van het besturingssysteem voor ontwikkelaars beschikbaar komt.

Het nieuwe Windows 9 logo laat duidelijk zien dat we nog niet van de tegeltjes af zijn. Wel heeft Microsoft al laten weten dat de startmenuknop terugkomt voor de desktop UI.

Bronnen:
WP Central
WinBeta

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief