AfterDawn: Nieuws

Nieuwste Politie-app maakt pushberichten mogelijk

Geschreven door Marco Korthout @ 4 aug. 2014 13:38

Nieuwste Politie-app maakt pushberichten mogelijk De nieuwe versie (1.3.0) van de Politie-app heeft een nieuwe optie aan boord om pushberichten te ontvangen en om berichten via social media te delen. De getoonde berichten en informatie over politiebureaus en wijkagenten worden aangepast voor de door de gebruiker ingestelde gemeente. Ook de pushberichten krijgt de gebruiker op basis van de gemeente die ze hebben ingesteld.
De politie-app is met deze versie een nog handiger hulpmiddel geworden, naast de landelijke berichten en berichten uit je gemeente (via politie.nl) vind je er allerlei politie-informatie, zoals contact- en adresgegevens met openingstijden en route-informatie op basis van de gps-positie van de gebruiker van de politiebureaus in jouw buurt.

MH17
Tegelijkertijd met de nieuwe release van de app, is er ook een nieuwe feature rondom MH17 toegevoegd aan de app. In de menustructuur is een (tijdelijk) extra item 'MH17' gemaakt. Deze extra button leidt naar de speciale pagina over 'MH17'. Hier vind je informatie over de vliegramp.De app kun je:
✔ Snel contact leggen met de politie
✔ Het landelijke politienieuws te volgen
✔ Het lokale politienieuws te volgen
✔ Urgent nieuws ontvangen
✔ Vermiste personen te bekijken
✔ Gezochte personen te bekijken
✔ Nieuws bekijken op de kaart (op basis van jouw gps-positie)
✔ Snel de wijkagent voor jouw gemeente vinden en contact leggen
✔ Snel politiebureaus vinden

De gratis politie app downloaden voor iOS, Android en Microsoft.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief