AfterDawn: Nieuws

Top 10 week 31 meest gedownloade films via BitTorrent

Geschreven door Marco Korthout @ 4 aug. 2014 22:42

Top 10 week 31 meest gedownloade films via BitTorrent De top 10 van week 30 met de meest gedownloade films via BitTorrent, samengesteld door TorrentFreak.
I.v.m. het lekken van de nummer één van vorige week, The Expendables 3, heeft Lionsgate een rechtszaak aangespannen tegen zes file-sharing sites die men ervan verdenkt de gelekte kopieën van de film hebben verspreid. Lionsgate eist via een gerechtelijk bevel het stoppen van verdere verspreiding van de film, alsmede de inbeslagname van de sites domeinnamen en bankrekeningen. Het betreft de volgende sites: Limetorrents.com, Billionuploads.com, Hulkfile.eu, Played.to, Swankshare.com en Dotsemper.com.

In de tussentijd gaat het illegaal downloaden van films gewoon door.
Met vorige week Divergent als de meest gedownloade, gevolgd door Captain America: The Winter Soldier en The Expendables 3 op de derde plaats.

Divergent speelt zich af in het futuristische Chigago. Beatrice (Woodley) is een van de vele tieners die op haar 16e één van de 5 facties moet kiezen waarin de stad verdeeld is: oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Uit een test moet blijken welke het beste bij haar past. Beatrice maakt aan de hand van de test haar keuze en krijgt in haar gekozen factie te maken met een heftige inweiding die het uiterste van haar vraagt.. maar niet alleen van haar! De concurrentie is groot, wie zal het halen en wie wordt voor eeuwig verbannen?


DE TOP 10

1. Divergent (trailer)
2. Captain America: The Winter Soldier (trailer)
3. The Expendables 3 (trailer)
4. Dawn of the Planet of the Apes (trailer)
5. The Amazing Spider-Man 2 (trailer)
6. The Other Woman (trailer)
7. 22 Jump Street (trailer)
8 Need For Speed (trailer)
9. Batman: Assault on Arkham (trailer)
10. Noah (trailer)

Deze top 10 is geen aanmoediging om illegaal films te downloaden,
maar is uitsluitend bedoeld ter informatie en vermaak.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief