AfterDawn: Nieuws

Top 10 week 29 meest gedownloade films via BitTorrent

Geschreven door Marco Korthout @ 22 jul. 2014 16:18

Top 10 week 29 meest gedownloade films via BitTorrent De top 10 van week 29 met de meest gedownloade films via BitTorrent, samengesteld door TorrentFreak. Met Need For Speed als meest gedownloade film van vorige week.
Need for Speed gaat over een lokale straatracer (Paul), die samen met een arrogante zakenman (Dominic Cooper) samenwerkt. Maar dan wordt hij verraden door zijn collega en belandt hij in de gevangenis. Nadat hij zijn straf uitgezeten heeft, besluit hij mee te doen aan een race van New York naar Los Angeles. Als zijn oud-partner daarachter komt, zet hij een hoge premie op zijn hoofd. Het gevolg: Paul moet op de vlucht voor andere straatracers, die hem allemaal op de hielen zitten met hun flink opgevoerde auto's.

Deze top 10 is geen aanmoediging om illegaal films te downloaden,
maar is uitsluitend bedoeld ter informatie en vermaak.


DE TOP 10

1. Need For Speed (trailer)
2. The Other Woman (trailer)
3. Transcendence (trailer)
4. Noah (trailer)
5. Transformers: Age of Extinction (trailer)
6. Brick Mansions (trailer)
7. Sabotage (trailer)
8. The Amazing Spider-Man 2 (trailer)
9. Rio 2 (trailer)
10. X-Men: Days of Future Past (trailer)

Vorige Volgende Reageren
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief