AfterDawn: Nieuws

Microsoft lanceert uitgebreide online demosite voor Windows Phone

Geschreven door Marco Korthout @ 22 jul. 2014 14:20

Microsoft lanceert uitgebreide online demosite voor Windows Phone

Microsoft heeft een nieuwe online informatiesite gelanceerd voor Windows Phone, een uitgebreide how-to site met een overzichtelijk bundeling van uitrollijsten en demovideo's over hoe je met een Windows Phone apparaat de verschillende taken kunt uitvoeren.
Een paar dagen geleden had Microsoft al aangekondigd dat het zich helemaal gaat focussen op Windows Phone en de Android-powered Nokia X handsets laat voor wat het is.

Microsoft probeert om o.a. met een dergelijke site mensen over de streep te trekken, die wellicht nog aan het twijfelen zijn. Een nieuwe Android smartphone of toch maar eens zo'n Windows Phone proberen? De gemiddelde iPhone-gebruiker zal niet zo snel overstappen.

Overweeg je een Windows Phone of heb je er net eentje aangeschaft, vind je op de "Windows on your phone. What would you like to do?" website veel duidelijke informatie en video's, allemaal overzichtelijk gerangschikt.

Windows on your phone
What would you like to do?

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief