AfterDawn: Nieuws

Nieuw Torrent record voor laatste aflevering Game of Thrones.

Geschreven door Marco Korthout @ 15 apr. 2014 15:25

Nieuw Torrent record voor laatste aflevering Game of Thrones. Gisteren, kort na de uitzending van de tweede aflevering van seizoen 4 van Game of Thrones, is de bewuste aflevering op de eerste dag door 193000 mensen gedeeld en door ongeveer 1,5 miljoen mensen gedownload. Een nieuw record.
Dat er veel gedownload zou worden was te verwachten, The Game of Thrones brak ook al het vorige record. Een paar uur nadat de versie online kwam, rapporteerde de Demonii tracker dat 193,418 mensen één enkel single torrent-bestand deelde. En ze moeten er ook wel snel bij zijn, want voor je het weet, zijn de meeste bestanden alweer verwijderd. Alhoewel dat met de torrents nog meevalt, in tegenstelling tot het usenet.

De downloaders van Game of Thrones komen van over de gehele wereld, met de meeste uit Australië, de VS, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Nederland (plaats 5).
Dus, ondanks dat het ook in Nederland niet meer is toegestaan, wordt ook bij ons nog lustig illegaal een tv-serie of film gedownload.Ondanks dat de serie in de bovengenoemde landen ook goed via legale kanalen beschikbaar is, zal dit record binnenkort waarschijnlijk weer overtroffen worden. De prijs van de legale kanalen zal daar zeker een rol in spelen. In Nederland is een abonnement op HBO, als extra bij je kabel-abonnement, nog redelijk betaalbaar (gemiddeld €15). In de andere landen is het over het algemeen toch wat duurder.
En al die 'kleine' extra's gaan toch ook in de papieren lopen, we hebben al Netflix en Spotify en daar kan HBO eigenlijk niet meer bij, ondanks dat zij wel geweldige series produceren.
We moeten keuzes maken.

The Game of Thrones aflevering 1 van seizoen 4 wordt trouwens voor de Nederlanders
gratis op Youtube aangeboden door HBO.

Game of Thrones Seizoen 4 - Freeview Afl. 01 'Two Swords'Bron TorrentFreak

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief