AfterDawn: Nieuws

Met Cinefi video-torrents direct naar browser streamen

Geschreven door Marco Korthout @ 15 apr. 2014 19:07

Met Cinefi video-torrents direct naar browser streamen De geest is echt uit de fles. Popcorn Time heeft wel wat teweeg gebracht. Cinefi is geen echte kloon van Popcorn Time, maar maakt wel gebruik van soortgelijke technieken op basis van HTML5. Het streamt de torrent films en tv-series direct naar je browser, zonder de torrents te downloaden en dat allemaal zonder externe torrent-clients, plug-ins of videospelers.
Using this site is legal, downloading copyrighted material isn't!


Met alleen HTML5-technologie streamt Cinefi video-torrents direct naar een browser. Het werkt op ieder platform, zonder hulpmiddelen, je bent alleen een webbrowser nodig die HTML5 ondersteunt. Het werkt op PC, laptop, mobiele apparaten en game consoles.

Net als bij Popcorn Time maakt het gebruik van de database van YTS movies, echter kun je ook andere video's streamen door de een magnet-link in het invoerveld te plakken. Het werkt met praktisch alle torrent-video's, zolang deze niet in het AVI-formaat zijn, want die werken weer niet.Bijzonder eenvoudige interface en een echt super eenvoudige werking.
1. In het invoerveld kun je zoeken (via YTS movies),
voer zoekterm in en automatisch verschijnen de zoekresultatenof je plakt er direct een magnet-link in.
2. Daarna op 'Stream it" klikken om na het bufferen direct af te spelen.Tja, makkelijker kan echt niet.

De ontwikkelaar(s) zijn niet bang voor eventuele negatieve gevolgen. Zij vinden dat de site en de gebruikte technieken volledig legaal zijn. Wanneer een gebruiker het gebruikt voor illegale doeleinden, is dat geheel voor die gebruiker. En dat geldt natuurlijk ook voor de Popcorn Time applicaties, zou je tenminste denken.
De entertainmentindustrie zal daar anders over denken.

De Cinefy website is vandaag erg slecht bereikbaar.
Veel publiciteit zorgt natuurlijk voor heel veel bezoekers.
Na een paar keer proberen mocht ik het uitproberen, en het doet echt wat het zegt te doen.
Filmpje zoeken en afspelen maar.

Bron

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief