AfterDawn: Nieuws

Office Mobile voor Android-telefoons is nu gratis voor thuisgebruik.

Geschreven door Marco Korthout @ 27 mrt. 2014 21:59

Office Mobile voor Android-telefoons is nu gratis voor thuisgebruik. Microsoft Office voor Android was tot voor kort bestemd voor Microsoft Office 360-abonnees, echter vanaf vandaag helemaal gratis te gebruiken voor thuisgebruikers met een Android-telefoon.
Microsoft Office Mobile is de officiële aanvulling op Office, geoptimaliseerd voor Android-telefoon. Microsoft Word-, Microsoft Excel- en Microsoft PowerPoint-documenten bijna overal openen, weergeven en bewerken. Documenten zien er precies uit als het origineel, dankzij ondersteuning voor grafieken, animaties, SmartArt-afbeeldingen en vormen. Als je snel bewerkingen uitvoert of opmerkingen toevoegt aan een document, blijven de opmaak en inhoud ongewijzigd.

Je kunt (moet) je aanmelden met je (gratis) Microsoft-account om documenten te maken, te bewerken en op te slaan voor thuisgebruik. Een Office 365-abonnement is wel vereist om documenten te maken, te bewerken en op te slaan voor zakelijk gebruik.

Android 4.0 en hoger en alleen smartphones :(

Microsoft Office Mobile voor Android downloaden.Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief