AfterDawn: Nieuws

Twitter test 'Fave People' timeline met tweets van favoriete accounts

Geschreven door Marco Korthout @ 18 mrt. 2014 11:19

Twitter test 'Fave People' timeline met tweets van favoriete accounts Twitter experimenteert momenteel met een nieuwe feature met de naam Fave People, een aparte tijdlijn met alleen je favoriete Twittergebruikers en accounts. Deze nieuwe feature doet eigenlijk hetzelfde wat je met de Lijsten-feature nu ook al kunt in Twitter, maar dan wat makkelijker en gebruikersvriendelijker.
Fave People wordt momenteel getest in de alphaversie van de Android-app. Wanneer de nieuwe functie door de alphafase komt, gaat die vervolgens naar de betaversie en pas daarna naar de stabiele versie van de app. Fave People bevindt zich dus nog helemaal aan het begin en het is dus nog lang niet zeker of het uiteindelijk de stabiele versie zal bereiken. Mijn persoonlijke inschatting is dat Fave People de stabiele versie zeker zal halen en dat het ook niet zo heel lang meer zal duren.

In de alpha app heeft Fave People nu een behoorlijk prominente plek in het menu, direct naast Home en voor Discover en Activity.
Om favoriete gebruikers en accounts toe te voegen aan de nieuwe timeline moet moet je deze markeren als favoriet, net zoals dit al mogelijk is met berichten.

Afbeeldingen via TechCrunch

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief