AfterDawn: Nieuws

Top 10 week 11 meest gedownloade films via BitTorrent

Geschreven door Marco Korthout @ 17 mrt. 2014 11:12

Top 10 week 11 meest gedownloade films via BitTorrent De top 10 van week 11 met de meest gedownloade films via BitTorrent, samengesteld door TorrentFreak. Met deze week 4 nieuwkomers en The Wolf Of Wall Street als aanvoerder van deze lijst.
De afgelopen week veel te doen geweest over Popcorn Time, de applicatie om films via torrents te streamen. Kwam, verdween en is weer terug via een andere groep die de door-ontwikkeling van de open-source applicatie op zich durft te nemen. Het blijft een grijs gebied. Popcorn Time is weer gewoon te downloaden en is natuurlijk een prachtige oplossing om de films uit de top 10 gemakkelijk te bekijken.

Dit alles uiteraard alleen ter informatie en vermaak.

1. The Wolf Of Wall Street (trailer)
2. Anchorman 2 (trailer)
3. 12 Years A Slave (trailer)
4. Bad Country (trailer)
5. Frozen (trailer)
6. Avengers Confidential Black Widow And Punisher (trailer)
7. Delivery Man (trailer)
8. 47 Ronin (trailer)
6. Gravity (trailer)
10. American Hustle (trailer)

Geen filmtip deze week :(

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief