AfterDawn: Nieuws

Wederopstanding van Demonoid?

Geschreven door Marco Korthout @ 9 nov. 2013 12:16

Wederopstanding van Demonoid? Na meer dan een jaar inactiviteit vertoont de Demonoid website tekenen van leven. Op de website van de BitTorrent tracker wordt nu het bericht weergeven dat er gewerkt wordt aan een comeback. Demonoid's admin heeft dit bevestigd tegenover TorrentFreak, zonder verdere details prijs te geven.
Ik kan op dit moment nog geen verdere specificaties geven, maar ja, we werken aan een terugkeer van de site.


Demonoid was een BitTorrent-website en filesharing. De servers stonden in Oekra´ne, terwijl het beheer vanuit Mexico gebeurde. De website is sinds 25 juli 2012 buiten werking door een DDOS-aanval, gevolgd door het uit de lucht halen van de website door de Oekra´ense overheid.

Of de Demonoid domeinen nog in bezit zijn van de oude crew en of ze de oude gebruikers- en torrentdatabase gaan gebruiken is nog onduidelijk.Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief