AfterDawn: Nieuws

Het Nederlandse 24Sessions was er net iets eerder dan Google Helpouts

Geschreven door Marco Korthout @ 9 nov. 2013 10:21

Het Nederlandse 24Sessions was er net iets eerder dan Google Helpouts Kort voordat Google Helpouts gelanceerd werd, deed de Nederlandse startup 24Sessions dat met een soortgelijke videodienst. En-op-n advies van een van de meer dan 140 experts via live-video.
24Sessions bevindt zich nog wel in een betafase, maar is sinds 30 oktober operationeel.
Overzichtelijke en duidelijke website en ..
met een 100% tevredenheidsgarantie!Lidmaatschap en gebruik van 24Sessions zelf is volledig gratis. Wat de sessies zelf kosten is afhankelijk van de experts, sommigen geven gratis advies, terwijl de big shots tot 500,- per uur kunnen berekenen.
Als gebruiker kun je zoeken naar de juiste expert, zijn of haar profiel en prijzen bekijken en door op Book me! te klikken gemakkelijk een sessie boeken.En wanneer je zelf niet naar een expert kunt of wilt zoeken, kun je ook een adviesverzoek indienen door op place request te klikken. Wacht op de experts die reageren en maak daaruit je keuze.Iedereen kan zich opgeven als expert, als je denkt dat je ergens goed in bent
en je wilt een extra zakcentje verdienen, kan dat.
Maar ook als je een enthousiaste taartenbakker bent en je wilt je passie delen door gratis adviezen te geven via live video, kan dat ook.

Ook voor experts is het gratis, geen inschrijfgeld of lidmaatschap,
24Sessions brengt alleen 15% van betaalde sessies in rekening.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief