AfterDawn: Nieuws

Nieuwe stabiele versie van de GemistDownloader beschikbaar

Geschreven door Marco Korthout @ 22 okt. 2013 19:45

Nieuwe stabiele versie van de GemistDownloader beschikbaar De laatste stabiele versie is alweer een paar jaar oud en na een heleboel betaversies is er dan nu weer een nieuwe stabiele versie 2.8, met een heleboel verbeteringen en nieuwe functies.
Met de GemistDownloader kan iedereen vrij eenvoudig gemiste televisie-uitzendingen van de grote Nederlandse aanbieders downloaden. Hierdoor wordt het mogelijk om een mooie uitzending te bewaren op je computer, zodat je er later nog eens naar terug kunt kijken. Ook kun je er Youtube-video's mee opslaan naar je harde schijf.Zelf weinig tijd om televisie te kijken, maar bepaalde series (w.o. Overspel) download ik met de GemistDownloader om die voor het slapen in bed te bekijken, na P&W natuurlijk. Verder download ik alle mooie documentaires. Gaat supergemakkelijk met dit programma, adres van de webpagina invoeren, gewenst videoformaat selecteren en hoppa.In de nieuwe versie veel nieuwe functies, zoals de ondersteuning voor websites als Nederland1.nl, vara.nl, uitzending.net, VARA- en VPRO-websites, inclusief audiofragmenten (dwdd.vara.nl, hollanddoc.nl) en de mogelijkheid om Nickelodeon-video's naar gewenst videotype te downloaden (niet enkel .FLV meer).
En niet te vergeten ondertiteling downloaden als losse .SRT-bestanden.

Verder is er zijn er handige plug-in's beschikbaar, die verschijnen als je op een ondersteunde webpagina komt om snel te kunnen downloaden.

De GemistDownloader hier downloaden.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief