AfterDawn: Nieuws

YouTube werkt aan een premium on-demand muziekdienst

Geschreven door Marco Korthout @ 24 okt. 2013 13:51

YouTube werkt aan een premium on-demand muziekdienst

Volgens Billboard werkt YouTube aan een premium on-demand muziekdienst, soortgelijk aan Spotify, maar dan met videotracks.
De geruchtenmolen draait weer welig rond, de nieuwe on-demand muziekdienst van Youtube komt met een gratis en een betaald abonnement. En het lijkt erop dat de gratis, met reclame ondersteunde versie, wel toegang gaat bieden tot alle tracks en op ieder apparaat. Dit zou te danken zijn aan de gebruikersovereenkomsten die Google heeft afgesloten voor haar Google Play All Access muziekdienst. Wat je verder bij de betaalde versie krijgt, naast dat die natuurlijk reclame-vrij zal zijn, is nog onduidelijk.

Vorige maand werd al enigszins duidelijk dat Youtube binnenkort ook een nieuwe feature gaat toevoegen om video's offline te kunnen bekijken. Dat je de video's eenvoudig kunt opslaan op je computer of portable apparaat.Google
Wij werken altijd aan nieuwe en betere manieren om de mensen beter te kunnen laten genieten van de YouTube content op alle soorten schermen, en bieden onze partners meer mogelijkheden om hun fans te bereiken. Desalniettemin hebben we op dit moment niets mede te delen.


Afbeelding via Billboard

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief