AfterDawn: Nieuws

Prijskaartje Windows 8.1

Geschreven door Marco Korthout @ 21 sep. 2013 10:38

Prijskaartje Windows 8.1 Microsoft heeft de prijskaartjes bekend gemaakt voor Windows 8.1, die 18 oktober in de winkels moet liggen.
Wanneer je al Windows 8 ge´nstalleerd hebt, is 8.1 een gratis update via de Windows Store.

Windows 8.1 of Windows 8.1 Pro gaat respectievelijk 119 dollar of 199 dollar kosten.
Een upgrade van Windows 8.1 naar Windows 8.1 Pro kost 99 dollar (inclusief de Pro-versie en de Media Center-software).
Een upgrade naar Windows Media Center voor bezitters van Windows 8.1 Pro kost 9,99 dollar.

Windows XP- en Vista-gebruikers zullen een schone installatie moeten uitvoeren en kunnen hun bestanden, instellingen en applicaties dus niet direct meenemen. Bij een upgrade vanaf Windows 7 moeten de desktop-apps opnieuw ge´nstalleerd worden.

Een ander verschil van 8.1 ten opzichte van 8 is dat Windows 8.1 in de winkels en online wordt aangeboden als "volledige versie software" die geen vorige versie van Windows vereist om te worden ge´nstalleerd. De Windows 8 die momenteel te koop is, is een "upgrade versie."
Deze verandering biedt meer flexibiliteit voor klanten in specifieke technische scenario's. Het is nu makkelijker om een PC vanaf de grond op te bouwen, Windows 8.1 in Virtual Machine (VM) omgevingen te draaien of Windows 8.1 vanaf een andere partitie uit te voeren.Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief