AfterDawn: Nieuws

Google's nieuwe logo en navigatiebalk

Geschreven door Marco Korthout @ 21 sep. 2013 0:29

Google's nieuwe logo en navigatiebalk Google heeft zojuist bekend gemaakt dat zij het bekende Google logo en de navigatiebalk opnieuw hebben vormgegeven. Alles nu meer in overeenstemming met het eerder verschenen nieuwe Google-pictogram, met een nieuw kleurenpalet en met aangepaste letters.
De navigatiebalk moet nu naadloos aansluiten bij de andere Google producten en diensten. De bekende zwarte Google-balk zal verdwijnen. Google zal deze aanpassing de aankomende tijd uitrollen naar andere diensten en producten.

Of je nu je een van de Google producten gebruikt op je smartphone, tablet of laptop,
qua uiterlijk zal er straks geen verschil meer zijn.Ook nieuw is dat je Google producten nu kunnen worden gestart via de nieuwe app launcher, rechtsboven in het venster. Soortgelijk de nieuwe optie om bepaalde apps nu offline en buiten de browser uit te voeren. In de Chrome Webstore zijn er al verschillende apps te downloaden, o.a. Google Keep. Ook dan kun je via het bekende apps-raster pictogram in de taakbalk, de apps starten (zonder browser).

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief