AfterDawn: Nieuws

Shared.com neemt het op tegen Mega en Dropbox met 100GB gratis opslagruimte

Geschreven door Marco Korthout @ 25 jul. 2013 15:47

Shared.com neemt het op tegen Mega en Dropbox met 100GB gratis opslagruimte

De markt met online bestandsdelingdiensten is al redelijk gevuld, met Mega en Dropbox bovenaan de lijst. Bij Mega krijgt iedere gebruiker gratis de beschikking over 50GB, andere diensten doen het tegenwoordig ook niet meer voor minder. Er is nu een nieuwe speler aan de lijst toegevoegd, Shared.Com.
Share Media is een zelfstandig bedrijfje dat het opneemt tegen Kim Dotcom, door maar liefst 2 x zoveel ruimte gratis beschikbaar te stellen dan de 50GB die je bij Mega krijgt, namelijk 100GB met een maximale bestandsgrootte van 2GB. Met de focus op het snel via drag $ drop bestanden te delen met anderen, maar kun je bestanden natuurlijk ook gewoon opslaan.


Het gratis account beschikt in tegenstelling tot de pro-versies niet over hot-linking en kan er reclame worden weergegeven, maar verder geen beperkingen op de downloadsnelheden.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief