AfterDawn: Nieuws

Nokia komt met een eigen YouTube Upload app

Geschreven door Marco Korthout @ 25 jul. 2013 14:18

Nokia komt met een eigen YouTube Upload app

De strubbelingen tussen Microsoft en Google over een aparte Youtube Upload app voor de Windows Phone, heeft Nokia niet weerhouden een eigen app te maken waarmee video's direct op Youtube kunnen worden gezet.
De door Microsoft ontwikkelde Youtube-app voor Windows Phone 8, werd afgekeurd door Google omdat hierin geen advertenties werden getoond en je er video's mee kon opslaan, wat in strijd is met de voorwaarden van Youtube. Zodoende hadden gebruikers van een Windows Phone 8 tot voor kort geen mogelijkheid video's direct op Youtube te plaatsen.

De YouTube Upload app van Nokia maakt dat nu mogelijk. Alhoewel, voorlopig werkt het alleen op de nieuwe Lumia 1020 en waren de pogingen van The Verge om deze op een Lumia 800, Lumia 900 en aan paar andere handsets te laten werken, geen succes.Om video te uploaden selecteer je direct het gewenste videobestand of doet dit via de Nokia Video Trimmer app.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief