AfterDawn: Nieuws

Netflix al in augustus of september naar Nederland

Geschreven door Marco Korthout @ 25 jul. 2013 13:13

Netflix al in augustus of september naar Nederland

Werd in juni bekend gemaakt dat Netflix aan het eind van dit jaar naar Nederland kwam, nu kon men gisteren op nu.nl lezen dat de streaming filmdienst al in het 3de kwartaal haar diensten in Nederland gaat aanbieden.
Netflix is een Amerikaanse streaming videodienst die in 2007 is begonnen en nu wereldwijd al meer dan 35 miljoen klanten bedient. Vorig jaar is de videodienst naast Ierland en het Verenigd Koninkrijk gestart in de Scandinavische landen.

CEO Reed Hastings en CFO David Wells schrijven in een brief aan investeerders
We verwachten dat ons [internationale] abonneebestand in het derde kwartaal sneller zal groeien dan in het derde kwartaal van vorig jaar, deels omdat Netflix binnen het kwartaal in Nederland wordt gelanceerd.
Voor waarschijnlijk €7,99 per maand kun je dan overal en altijd films en tv-series bekijken. Hierbij moet je denken aan series en speelfilms van Warner Bros., 20th Century Fox, Walt Disney company, Sony Pictures Entertainment, BBC Worldwide, CBS en andere. Maar ook maakt Netflix steeds vaker zelf tv-series. Zo werd de eigen serie House of Cards, een politiek drama met Kevin Spacey in de hoofdrol, vorige week genomineerd negen Emmy's.

Kijken op je PS3, Wii, Xbox, PC, Mac, Mobile, tablet en meer.
Direct streamen van tv-series en films via internet.
Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Je kunt je nu al op de Nederlandse versie van de site, www.netflix.nl, opgeven om op de hoogte te worden gehouden van de daadwerkelijke lancering.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief