AfterDawn: Nieuws

Download een kopie van The Pirate Bay

Geschreven door Marco Korthout @ 22 feb. 2013 3:30 Gebruikers reacties (2)

Download een kopie van The Pirate Bay

De anti-piraterijorganisaties doen hun uiterste best om websites als The Pirate Bay offline te halen, echter na elke nieuwe blokkade lijkt het of de BitTorrent site alleen maar populairder wordt. En er zijn geen tekenen die erop wijzen dat dat op korte termijn gaat veranderen.
Om toch goed voorbereid te zijn op een eventueel doomsday scenario, heeft de TPB pakketten samengesteld met een back-up van alle cruciale data van de website, die iedereen nu kan downloaden.

De huidige kopie van TPB copy is een vernieuwde en verbeterde versie van het pakket dat vorig jaar gebruikt werd, met meer dan een half miljoen nieuwe titels.
De nieuwe release komt in twee smaken: een 75 MB versie met titels en magnet-links en een grotere 631 MB versie dat ook de commentaren, beschrijvingen en bestandsgroottes bevat. Beide archieven zijn opgeslagen als een handig XML-bestand.

Via de website van Karel Bílek, de samensteller van de pakketten, kom je gemakkelijk bij de downloads.
Vorige Volgende  

2 gebruikers reacties

12.3.2013 08:42
pietkeutel
Unverified new user

Deze website is momenteel niet bereikbaar. Op verzoek van de Stichting Brein heeft de Rechtbank Ziggo bevolen uw toegang tot websites van The Pirate Bay te blokkeren. Ziggo is het niet eens met dat bevel en gaat tegen deze uitspraak van de Rechtbank in beroep. In afwachting van een beslissing in het Hoger Beroep is Ziggo gedwongen de uitspraak van de Rechtbank op te volgen. De uitspraak van de Rechtbank kunt u in z'n geheel terugvinden op rechtspraak.nl.

22.3.2013 15:44

Via VPN of proxy is alles bereikbaar ;)

Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief