AfterDawn: Nieuws

Microsoft werkt aan een 'Apollo+' update voor Windows Phone 8

Geschreven door Marco Korthout @ 27 nov. 2012 13:47

Microsoft werkt aan een 'Apollo+' update voor Windows Phone 8 Microsoft werkt momenteel aan een update voor Windows Phone 8, Apollo Plus. Bronnen van The Verge vertelden dat Apollo Plus een paar nieuwe features toevoegt aan Windows Phone 8, die door tijdgebrek niet meegenomen zijn met de introductie. Geen grote nieuwe versie van Windows Phone, alleen maar een update om wat fouten op te lossen en een paar nieuwe features toe te voegen.
Verwacht wordt ondersteuning voor VPN, waardoor zakelijke gebruikers verbinding kunnen maken met bedrijfsnetwerken, een fix voor de Wi-Fi verbinding en een paar verbeteringen voor de audio. Een andere verbetering is mogelijkheid voor OTA updates (over-the-air), nu nog moeten gebruikers updaten via een PC.

Hoogstwaarschijnlijk komt Microsoft met de exacte bijzonderheden van Apollo Plus op het Mobile World Congress in februari volgend jaar.

Vorige Volgende Reageren
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief