AfterDawn: Nieuws

Hackers dreigen Nederlandse providers plat te leggen

Geschreven door Marco Korthout @ 12 okt. 2012 21:19

Hackers dreigen Nederlandse providers plat te leggen

Er is een nieuwe video op het internet gepubliceerd van Anonymous met een waarschuwing voor Nederland. In deze video geeft Anonymous aan dat ze morgen 13 oktober wraak gaat nemen voor de PirateBay blokkade.
Onder de doelen o.a.:
www.anti-piracy.nl/
www.kpn.com/
www.ziggo.nl/
www.tele2.nl/
www.upc.nl/
www.rijksoverheid.nl/
www.parlement.com/
www.tweedekamer.nl/
www.xs4all.nl/
www.defensie.nl/

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) van het ministerie van Veiligheid en Justitie houdt sinds afgelopen dinsdag contact met de bedreigde bedrijven en overheidsinstellingen. "We staan klaar voor het geval er inderdaad een cyberaanval komt. We hebben onze mankracht verdubbeld. Zulke dreigingen nemen we altijd serieus", aldus een woordvoerder.Het videobericht:
Greetings Holland,
We are ANONYMOUS:

We have seen that several of your providers have blocked The Pirate Bay as a result of a lawsuit by brein anti piracy.We are very displeased, just because BREIN anti piracy has a few little political friends and the tendency to create fake evidence, doesnt mean they should have the power to fuck with our internet, The only ones that actually profit from the Pirate Bay blockade are the sick millionares of the Entertainment industry and some more sickening parasites, But this doesnt Profit the Artists nor the Internet users and citizens at all.

Therefor, we hereby will launch an attack on the 13th of oktober 2012,

Targets include, but are not limited to:
BREIN Anti Piracy.
Tele2.
Ziggo.
UPC.
KPN.
And more.

Operation DPB Engaged.
We are Anonymous.
We are legion.
We do not forgive.
We do not forget.
You should've expected us.


Lijst met doelen op Pastebin
Bron

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief