AfterDawn: Nieuws

Pirate Bay komt met nieuwe website

Geschreven door Marco Korthout @ 23 mei 2012 12:22 Gebruikers reacties (1)

Pirate Bay komt met nieuwe website Pirate Bay komt zelf met oplossing voor de blokkades.
Voor inwoners van Engeland, Nederland, België en Italië wordt de toegang tot de Pirate Bay geblokkeerd, zoals iedereen weet. Niet voor één gat te vangen, heeft de beruchte BitTorrent site een nieuwe site gelanceerd 194.71.107.80, die voorlopig ook gewoon te bezoeken is voor inwoners uit de bovengenoemde landen.

Het zal een kwestie van tijd zijn tot dit IP-adres is toegevoegd aan de blokkadelijst, echter voorlopig zonder truukjes gewoon bereikbaar. De nieuwe site is geoptimaliseerd voor gebruik met proxies, en dat kan straks weer helpen om de zoveelste blokkade te omzeilen.
Het is zo ingesteld dat mensen die proxies willen opzetten, het nieuwe IP-adres kunnen gebruiken, zonder ingewikkelde rewrites voor statische content en zo. In plaats van hun proxie te pointen naar thepiratebay.se kunnen ze nu het nieuwe IP-adres gebruiken.

De site is een beetje naders dan de normale Pirate Bay site, je vindt er alleen links naar magnet bestanden en je kunt niet inloggen of reageren of uploaden.Blijkt maar weer dat blokkeren van websites ondoenlijk is, dat BREIN en consorten hun tijd beter kunnen gaan besteden aan het ontwikkelen van nieuwe methodes om het aantrekkelijk te maken om gewoon voor je spulletjes te betalen.

Bij nieuwe blokkade hebben we deze tips nog.

Vorige Volgende  

1 reacties

18.12.2012 10:00
jumper61
Unverified new user

effe kijken :-)

Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief