AfterDawn: Nieuws

Pirate Bay keurt DDoS aanvallen van Anonymous af!

Geschreven door Marco Korthout @ 12 mei 2012 9:13

Pirate Bay keurt DDoS aanvallen van Anonymous af! BitTorrentsite The Pirate Bay keurt de aanval af op Virgin Media.
Ze geven aan dat DDoS-aanvallen tegen websites net zo slecht zijn als de reden waarvoor deze zouden worden uitgevoerd, het blokkeren van de BitTorrent website zelf. Eerder deze week bevestigde Virgin Media dat haar website offline was gehaald i.v.m. een aanhoudende DDoS-aanval, verondersteld als wraak voor de blokkade van de Pirate Bay.

The Pirate Bay verklaarde op Twitter en op Facebook dat zij dit soort aanvallen, die in hun naam worden uitgevoerd afkeuren.

"Het lijkt erop dat willekeurige Anonymous groepen een DDOS campagne gestart zijn tegen Virgin media en een paar andere sites.
Wij willen duidelijk zijn over hoe wij hier tegenaan kijken:

Wij moedigen dit soort acties NIET aan. We geloven in een open en vrij internet, waarin iedereen zijn eigen mening mag hebben. Zelfs als die volledig ingaat tegen de onze.Vecht niet terug met dezelfde smerige manieren die zij toepassen. DDOS en blokkades zijn beide vormen van censuur.

Wil je helpen; start een tracker, organiseer een manifestatie, wordt lid of start een piratenpartij, leer je vrienden de kunst van bittorrent, begin een proxy, schrijf naar je politieke partij, ontwikkel een nieuw p2p protocol, druk pro piracy posters af en plak die op in je stad, ondersteun onze promo bay artiesten of wees gewoon een aardige persoon en bel je moeder en zeg dat je van haar houdt."

Net als in Nederland moeten alle ISP's in de UK de toegang tot de Pirate Bay website blokkeren. De ISP's hebben hier geen keuze, ze moeten blokkeren of ze nu willen of niet.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief