AfterDawn: Nieuws

Anonymous komt met eigen Pastebin

Geschreven door Marco Korthout @ 21 apr. 2012 14:49

Anonymous komt met eigen Pastebin De hackersgroep Anonymous maakt meestal gebruik van Pastbin om exploits en buitgemaakte gegevens te publiceren, of beter gezegd, maakte, want ze zijn met een eigen versie gekomen, met de naam AnonPaste.
De reden hiervoor is dat Pastbin bepaalde inhoud filtert en soms op verzoeken van wets/ordehandhavers ingaat. En dat is voor hackers natuurlijk niet echt fijn.
Daarom is er nu AnonPaste.

Anonymous beschrijft de site als een "minimalistisch, open source online pastebin." De groep geeft aan dat er niets wordt gefilterd en dat de server niet kan achterhalen wat voor data er wordt opgeslagen (zero knowledge). Dat je data zelfs veilig is mocht de server worden gehackt of in beslag worden genomen.
Dat de data wordt versleuteld/ontsleuteld in de browser d.m.v. 256 bits AES.
Meer over de gebruikte Zerobin kun je hier lezen.
Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief