AfterDawn: Nieuws

Microsoft komt met nieuwe Big Deals website

Geschreven door Marco Korthout @ 25 sep. 2011 10:23

Microsoft komt met nieuwe Big Deals website

Microsoft heeft vrijdag een nieuwe kortingsbonnensite gelanceerd. In plaats van een eigen kortingsbonnensite te maken combineert Microsoft de aanbiedingen van een aantal andere kortingsbonnensites als GroupOn, Target, LivingSocial, Nordstrom en anderen.
Bing Deals richt zich voorlopig met meer dan 200,000 koopjes hoofdzakelijk op inwoners van de Verenigde Staten. Het functioneert als een aggregator en verzamelt alle koopjes, waardoor men niet meer zelf alle andere kortingsservices in de gaten hoeft te houden door bijv. email-waarschuwingen.

Na een mislukte poging tot overname van Groupon is Google dit jaar in de Verenigde Staten zelf van start gegaan met zijn kortingsbonnendienst Google Offers, dat op moment van schrijven over aanbiedingen beschikt voor 11 Amerikaanse steden.

Voor ons Europeanen zijn Google Offers en Big Deals voorlopig eigenlijk nog niet zo interessant, hoewel je via Big Deals nog wel eens tegen een aanbieding aan zou kunnen lopen die ook internationaal verscheept kan worden.Gelukkig kunnen wij nog terecht bij Groupon zelf.

Microsoft Big Deals
Google Offers
Groupon


Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief