AfterDawn: Nieuws

AfterDawn bestaat 12 jaar.

Geschreven door Marco Korthout @ 11 jun. 2011 17:12

AfterDawn bestaat 12 jaar. AfterDawn bestaat alweer 12 jaar vandaag (gisteren eigenlijk). De eerste testversie ging om 10 Juni 1999 de lucht in. En daar wordt denk ik gezellig op gedronken, in Finland. Dat het ze goed mag smaken.
De Nederlandse versie is pas sinds februari is deze vorm actief, voor die tijd was er alleen een kleine downloadsectie beschikbaar. En langzaam maar zeker wordt de NL-versie opgebouwd naar voorbeeld van de Engelstalige versie. Voorlopig ligt mijn focus nog op de downloads, zo zijn nog lang niet alle titels vertaald en bijgewerkt, maar er komt schot in.

AfterDawn is naast het aanbieden van downloads bijzonder actief op het gebied van tech. nieuws en het vergelijken en bespreken van elektronische apparatuur. Voor Finland en de andere Scandinavische landen zijn ze toonaangevend op dat gebied. Zo is er ook een Finse versie van Tom's Hardware.Voor wat betreft de toekomst; ons gehele serverpark wordt aangepakt, om alles nog sneller, beter en betrouwbaarder te maken. Verder is het aD team versterkt met een Noor en een Deen om voor die landen de site verder op te zetten. Tenslotte ligt er een versie van Tom's Hardware voor de overige Scandinavische landen in de planning.

Wellicht is de Nederlandse site over een paar jaar net zo groot en succesvol als de Engelse en de Finse.
Ik kan jullie verder alleen maar uitnodigen om lekker te blijven downloaden bij ons, er worden dagelijks nieuwe interessante softwaretitels toegevoegd. En om ook zeker een review te schrijven over wat jij van de software vindt, zodat het voor anderen makkelijker wordt om de juiste software te kiezen.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief