AfterDawn: Nieuws

Spotify naast muziek ook in de films?

Geschreven door Marco Korthout @ 30 apr. 2011 4:26

Spotify naast muziek ook in de films?

Spotify is nog steeds druk doende voet aan de grond te krijgen in de VS met haar muziekservice. Volgens TechCrunch is dat echter niet het enige waar Spotify mee bezig is. Ze zouden in onderhandeling zijn met grote filmstudio’s om naast de muziek ook streaming films te kunnen aanbieden.
Het zou hier niet gaan om de standaard Netflix/Amazon/iTunes type films. Spotify richt zich op een snellere toegang tot de films, soortgelijk aan de release datum’s van hotels met premium in-room films. Duurder, maar het biedt gebruikers vaak wel de mogelijkheid om de films een paar weken nadat deze in de bioscoop hebben gespeeld, te bekijken.

CEO van Spotify, Daniel Ek laat via Twitter weten dat dit verhaal niet juist is:
“No it ain’t true. Media these days are funny. Soon I’ll be reading that Spotify is launching a space rocket.”

TechCrunch reageerde hierop door aan te geven dat de CEO wel vaker berichten heeft ontkend van TechCrunch, die vervolgens allemaal waar bleken te zijn.

YouTube heeft een soortgelijke service gepland.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief