AfterDawn: Nieuws

Online FTD

Geschreven door Marco Korthout @ 30 apr. 2011 17:34 Gebruikers reacties (3)

Online FTD

Sinds FTD verdwenen is zijn er verschillende alternatieven voor in de plaats gekomen, waarvan Spotnet en Spotlite de bekenste zijn. Die populariteit trekt ook gastjes aan die nepversies posten met extra's aan boord als virussen, wormen, etc. Omdat programma's als Spotnet gebruik maken van posts op het usenet zijn die natuurlijk moeilijk of niet te modereren. Daar zijn dan wel weer oplossingen voor bedacht, die je kunt toepassen op je eigen lokaal opgeslagen database. Het werkt wel, maar is natuurlijk allemaal wel een beetje omslachtig.
Diegene die nog steeds met weemoed terugdenken aan FTD, waaruit de troep door mods werden verwijderd en waarin je de beschikking had over eeb handige watchlist, zouden eens een kijkje moeten nemen op Online FTD.

Online FTD is een web-based FTD-variant, zoals de naam al aangeeft! De getoonde Spots zijn afkomstig van gebruikers van Spotnet die een spot toegevoegd hebben. Met een moderatiesysteem (rotte spots + berichten worden eruit gefilterd).
Net de originele FTD, maar dan online en net zo overzichtelijk!
Momenteel bij versie 1.1 aangekomen.Registratie is niet vereist, maar wel aan te bevelen. Na registratie krijg je er namelijk extra functionaliteiten bij, zo worden bijvoorbeeld alleen nieuwe spots (en opzichte van je vorige bezoek) groen gekleurd, kun je filters aanpassen, BBCode in berichten gebruiken en is er de mogelijkheid tot het bekijken van spots via RSS feeds.

Online FTD
Changelog V1.1
Filters werken nu exact zoals in FTD zelf
Berichtensysteem (Comments bij spots)
- Is uit te zetten bij Settings!
Rating voor spots
Moderatie systeem (Rotte spots + berichten zullen eruit gefilterd worden)
Wachtlijst
Ticket systeem
Optie om spots met een klik te openen
Duidelijke 1-malige disclaimer
Vorige Volgende  

3 gebruikers reacties

130.4.2011 23:23
oOfmanOo
Unverified new user

Die add banner is veels te hoog en we hebben al zo weinig horizontale beeld lijnen. ;)
Ze hadden de afbeeldingen beter uitklapbaar kunnen maken zodat ze alleen geladen worden al je op een plusje bijvoorbeeld klikt ofzo, zodat het backtracken bemoeilijkt word.

230.4.2011 23:24
oOfmanOo
Unverified new user

Horizontale = Verticale beeldlijnen

31.5.2011 02:10

Tja, één van de nadelen van een online service is dat je zelf niets kunt veranderen aan de interface, althans niet zo 1-2-3.

Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief