AfterDawn: Nieuws

Mozilla Firefox 4 voor Android in de market

Geschreven door Marco Korthout @ 30 mrt. 2011 8:24

Mozilla Firefox 4 voor Android in de market

De nieuwe Mozilla Firefox is nu ook beschikbaar voor gebruikers van een Android apparaat.
Firefox for mobile biedt de gebruikers de mogelijkheid, net als op de computer, comfortabeler te surfen met tabbladen, bladwijzers, add-ons, Firefox Sync en met de nieuwe look die de browser besturingselementen verbergt wanneer ze niet worden gebruikt. Firefox Sync geeft de gebruikers overal en altijd toegang tot hun surfhistorie, bladwijzers, open tabbladen, formuliergegevens en wachtwoorden, op de pc en op mobiele apparaten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de functies en het uiterlijk helemaal naar eigen wens aan te passen met de Firefox Add-ons.

Naar eigen zeggen is Firefox tot 3x sneller dan de eigen browser van Android. Grote veranderingen aan de JavaScript-engine zorgen ervoor dat pagina's sneller laden en de prestaties van de browser in het algemeen verbeterd zijn.

Firefox is beschikbaar in de Android Market in meer dan 10 talen.Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief