AfterDawn: Nieuws

IE 9 beschikbaar

Geschreven door Marco Korthout @ 15 mrt. 2011 11:50 Gebruikers reacties (2)

IE 9 beschikbaar Microsoft heeft dinsdag internationaal de definitieve versie gelanceerd van Internet Explorer 9 (IE9). De grootste voordelen van IE9 zijn de grotere snelheid, meer veiligheid, een groter gemak en meer privacymogelijkheden, zoals de ’volg me niet’-optie die gebruikers de mogelijkheid geeft zelf aan te geven met welke websites zij informatie willen uitwisselen.
IE9 beschikt over een heleboel verbeteringen en nieuwe functies:
Prestatieverbeteringen, nieuwe tabbladpagina, meldingsbalk, vastgepinde websites, tabbladverbeteringen,windows 7-integratie, activeX-filtering, prestatiemonitor invoegtoepassingen,compatibiliteitsweergave, filter voor scripting op meerdere sites, domeinmarkering, downloadbeheer, inPrivate-navigatie, smartScreen-filter, tabbladisolatie en -herstel en trackingbeveiliging (met Trackingbeveiligingslijsten kun je aangeven welke sites van derden jouw gegevens mogen ontvangen en je mogen volgen op het web).

Het eerste tooltje om IE9 te tweaken is ook al beschikbaar, TweakIE9.

IE9 downloaden

Vorige Volgende  

2 gebruikers reacties

115.3.2011 13:19

Mijn eerste indruk is erg positief. Er is veel kritiek op IE, maar ik denk dat Microsoft met deze versie een degelijke, veilige en een stuk snellere browser heeft afgeleverd. Voorlopig maar eens even als standaard browser ingesteld.

215.3.2011 13:27

Gaat mij ook zo, eigenlijk altijd IE links laten liggen.
IE9 RC heb ik een tijdje mee gespeeld en ik was eigenlijk best wel positief.
Ga deze ook een eerlijke kans geven =)

Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief