AfterDawn: Nieuws

Komt Apple met een iPhone nano?

Geschreven door Marco Korthout @ 1 mrt. 2011 21:09

Komt Apple met een iPhone nano? Dat Apple met een goedkopere en kleinere iPhone zou kunnen komen, is waarschijnlijk meer dan alleen een gerucht. Tijdens een ontmoeting met Apple's COO Tim Cook en anderen zou volgens analyst Toni Sacconaghi de COO (Chief Operating Officer) van Apple hebben laten doorschemeren dat Apple best wel eens met een iPhone in een lagere prijsklasse zouden kunnen komen.
Hij zou daaraan hebben toegevoegd dat het bedrijf "slimme zaken" aan het inplannen is, bedoeld voor de prepaidmarkt en dat Apple producten "niet alleen voor de rijken onder ons" bereikbaar zouden moeten zijn en geen enkele markt links laat liggen.

Ook doen er momenteel geruchten de ronde dat naast een groter 4-inch scherm voor de iPhone 5, het bedrijf wel eens een kleinere versie zou kunnen lanceren voor het goedkopere marktsegment, daar waar Android gebaseerde telefoons domineren - de zogenaamde iPhone nano.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief