AfterDawn: Nieuws

BufferZone Pro nu Freeware

Geschreven door Marco Korthout @ 28 feb. 2011 23:24

BufferZone Pro nu Freeware Trustware is zo enthousiast geworden van de reacties na aanleiding van de promotie weggevertjes van BufferZone Pro tijdens de feestdagen, dat ze besloten hebben om de jaarlijkse betaling te schrappen. BufferZone Pro is nu voor iedereen gratis beschikbaar.
BufferZone maakt een geīsoleerde omgeving aan genaamd de Virtual Zone. Die Virtual Zone "buffert" jouw PC van alle vormen van bekende en onbekende aanvallen en bedreigingen van het internet of externe apparaten. Al jouw private gegevens zijn veilig gesteld in een vertrouwde en afgeschermde omgeving. Het vormt een extra beveiligingslaag voor de bestaande beveiligings programma's zoals firewalls en antivirussoftware.
Al je internetactiviteiten kun je op deze manier veilig in de geīsoleerde omgeving uitvoeren, zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele bedreigingen. Ook kun programma's van je USB-apparaten in de veilige zone draaien. Verder beschikt het over nog veel meer handige beveiligingsfeatures, zoals o.a. jouw persoonlijke bestanden afschermen, snapshots maken, etc.Nu deze super software gratis wordt aangeboden, kan ik alleen maar zeggen: downloaden!

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief