AfterDawn: Nieuws

Firefox 4 beta 12

Geschreven door Marco Korthout @ 26 feb. 2011 16:31

Firefox 4 beta 12 Mozilla heeft vandaag Firefox 4 beta 12 beschikbaar gesteld.
Nieuw in de betaversie zijn o.a.: app-tabbladen waarmee je favoriete webtoepassingen, zoals Facebook, Gmail en Twitter, altijd via n klik kunt openen. App-tabbladen zijn klein, kunnen niet per ongeluk worden gesloten en worden automatisch bij het starten van Firefox geopend. Panorama is een eenvoudige manier om veel tabbladen te ordenen. Je kunt gerelateerde tabbladen visueel groeperen, tussen tabbladen overschakelen en deze snel doorzoeken.
Firefox Sync is een service waarmee je bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en open tabbladen kunt synchroniseren met een andere installatie van Firefox zoals op een andere computer of op een mobiele telefoon. De add-onbalk is een werkbalk die snelkoppelingen naar al je add-ons bevat en snelle en eenvoudige toegang tot de functies hiervan geeft. Het vervangt de statusbalk in Firefox 4.

Nieuw in deze release:
 • Betere prestaties bij bekijken van Flash content
 • Verbeterde plugin compatibiliteit met ingeschakelde hardware acceleratie
 • Over links zweven geeft nu de URL weer aan de onderkant van venster
 • Algemene stabiliteit, prestaties en compatibiliteit verbeteringen
 • De volledige lijst met vernieuwingen en verbeteringen kun je hier lezen

  De bekendmaking was te lezen op het Mozilla blog:

  De nieuwste Mozilla Firefox 4 Beta is nu beschikbaar voor download en test. Deze release beschikt over betere prestaties en responsiveness bij het bekijken van video's op jouw favoriete videowebsites. We bevinden ons nu in de eindfase van de Firefox 4 Beta cycle. Het team heeft meer dan 7,000 bugs opgelost sinds de eerste beta release.
  De Nederlandse beta 12 kun je hier downloaden.
 • Vorige Volgende  
  Op dit artikel kun je niet reageren.

  Nieuwsarchief