AfterDawn: Nieuws

Samsung lanceert compacte Wi-Fi camera voor sociale netwerksites

Geschreven door Marco Korthout @ 25 feb. 2011 1:42

Samsung lanceert  compacte Wi-Fi camera voor sociale netwerksites Samsung lanceert met de SH100 een compacte Wi-Fi camera. De SH100 beschikt over een heleboel leuke en handige features. Via WiFi op de SH100 kun je foto’s uploaden op sociale netwerksites, zoals Facebook, Picasa of Photo Bucket of direct naar de e-mailadressen van je vrienden of familie sturen.

Naast foto’s kun je er ook HD-video’s mee maken en deze direct delen op sites zoals YouTube. Om het uploaden van grotere files makkelijker en sneller te maken bevat de SH100 een account met mobile hotspotprovider Boingo. Daarmee heb je toegang tot meer dan 200.000 Wi-Fi hotspots wereldwijd.Verder is de SH100 ook voorzien van AllShare, dat is gebaseerd op de DLNA-technologie. Hiermee kun je thuis je camera direct op je HDTV aansluiten, zodat je thuis op je TV van je belevenissen kunt genieten. Een PC Auto Back-up functie om automatisch je nieuwe foto’s te uploaden naar je PC. Een Samsung smartphone als afstandsbediening gebruiken voor de camera. En een op ‘touch’ gebaseerde gebruikersinterface.Kortom een hele handige camera en met een prijs van €199,- ook goed betaalbaar.
Wel moeten we nog even wachten, verkrijgbaar vanaf maart.


Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief