AfterDawn: Nieuws

De laatste dagen met FTD

Geschreven door Marco Korthout @ 25 feb. 2011 22:24 Gebruikers reacties (3)

De laatste dagen met FTD

Nog een paar dagen kunnen we gebruik maken van FTD en dan is het echt gebeurd. Veel mensen zijn ooit gebruik gaan maken van de nieuwsgroepen door initiatieven als FTD (Fill Threads Database). Echter nog meer mensen hebben geen idee wat het usenet inhoudt. Terug naar oudere tijden? Zelf alle headers binnenhalen van nieuwsgroepen die je interesse hebben? Nee hoor! voorlopig hoeft dat nog niet. Er zijn nog altijd programma's als Spotnet, Spot-Lite, NZB-zoekmachines en buitenlandse usenet communities als Newzbin (de uitvinders van NZB-bestanden).
Er bestaan dus veel soortgelijke usenet communities, fora, websites en applicaties. Of kan ik beter 'bestonden' zeggen, want de meesten trekken hun conclusies en stoppen of zijn er al mee gestopt. Just4funteam. FTA, FTN, NZBShrek, NZBKingdom, TwilightNZB, Moviebandits, Team Casanova, DBP, Nzbtime, XlplosiveNZB allemaal offline. Vooralsnog stappen velen over op Spotnet en daar kan Brein weinig aan doen, tenminste, ook zij gaan wel eens buiten hun boekje bleek van de week.Wachten is nu op weer nieuwere initiatieven, die er zeker zullen komen.

Vorige Volgende  

3 gebruikers reacties

126.2.2011 17:34
nowie
Unverified new user

ftd blijft gewoon hoor die gaat niet weg die blijf specaal voor stichting brein en voor ons hahahah

226.2.2011 17:37
nowie
Unverified new user

Originally posted by nowie:
ftd blijft gewoon hoor die gaat niet weg die blijf specaal voor stichting brein en voor ons hahahah
k*t brein hebben niks te zeggen en ze verliezen altijd van ons k*tkoppen

39.3.2011 17:12

Hi nowie,i got a question for you,about a certain TW 55 dvd uplaoded on nzbkingdom..it needs teh passwrod,but the site is down already..can you help me

Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief