AfterDawn: Nieuws

IPad 2 loopt vertraging op

Geschreven door Marco Korthout @ 22 feb. 2011 14:25

IPad 2 loopt vertraging op

We moeten waarschijnlijk een paar maanden langer wachten op de nieuwe versie van de iPad. De verwachting was dat de iPad 2 in april uit zou komen, echter wordt dat niet eerder dan juni. Dat meldt de Taiwanese investeringsfirma Yuanta Securities.
De vertraging zou opgelopen zijn doordat Apple besloten heeft op het laatste moment nog enkele veranderingen aan het design door te voeren. Hierdoor zou de productie van tabletcomputer twee maanden vertraging oplopen. Volgens de geruchten zal de iPad 2 dunner dan zijn voorganger en het scherm zal een hogere resolutie hebben. Ook zou het apparaat straks beschikken over 2 camera's één aan de voor- en één aan de achterkant, net als de iPhone 4, zodat videobellen ook tot de mogelijkheden gaat behoren. Naast al dit mooi's zou de second generation iPad beschikken over meer geheugen en snellere grafische hardware.

Welnu, de iPad 2 is nog niet daar en er wordt ook alweer gesproken over de iPad 3, die gepland zou staan voor later dit jaar. De iPad 3 zou uitgerust worden met een “Retina display". Misschien wachten ze bij Apple wel op beschikbaarheid van de Retina schermen om de iPad 2 daar nu al van te voorzien.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief