AfterDawn: Nieuws

Geen uitstel van iPad 2

Geschreven door Marco Korthout @ 23 feb. 2011 0:24

Geen uitstel van iPad 2 Het gerucht dat nog niet zo lang circuleert dat de iPad 2 pas in juni gepresenteerd zou worden, blijkt niet waar te zijn, nieuwe bronnen verklaren dat Apple de tweede generatie iPad de volgende week op 2 maart zal presenteren.
Ongeveer rond dezelfde periode als de originele iPad in April 2010, zal de iPad 2 in de winkels liggen.
Volgens deze bron zal Apple tijdens een speciale happening op 2 maart het nieuwe apparaat aan de wereld presenteren.

Het gerucht over het uitstel werd de wereld ingebracht via Taiwan, waar de fabrikant tegen productie bottlenecks aan zou lopen.

2010 was het jaar van de iPad, waarin de tablet alle verkoopverwachtingen verpletterde met de verkoop van 15 miljoen exemplaren. Apple verwacht dit jaar nog meer iPad/iPad 2 apparaten te verkopen, zelfs nu ze met concurentie te maken hebben van Android, WebOS en BlackBerry tablets.Het gerucht dat de iPad dunner zal zijn, over een dual-core processor, een hogere resolutie en 2 camera's zal beschikken, staat nog wel.
We zullen het zien op 2 maart.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief