AfterDawn: Nieuws

Nederlandse AfterDawn

Geschreven door Marco Korthout @ 21 feb. 2011 12:33 Gebruikers reacties (14)

Nederlandse AfterDawn AfterDawn timmert alweer een heleboel jaren aan de weg en heeft z'n plekje met de Engelstalige en Finse sites, die maandelijks miljoenen trouwe bezoekers hebben, al zeker veroverd. De Nederlandse site bestaat nog niet zo lang en bestaat eigenlijk alleen uit een software afdeling, welke met behulp van de bezoekers al enigszins in het Nederlands vertaald is, en een begin van een forum.
Een dikke week geleden ben ik gevraagd om het team van 15 mensen te komen versterken om de Nederlandse site onder mijn hoede te nemen. En daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. AfterDawn is een schitterende website met een bron aan informatie over software, multimedia, recensies over multimedia-apparaten en software, begrippen, de laatste nieuwtjes, etc.

Vandaag hebben we een begin gemaakt met de toevoeging van de Nieuws sectie en zo zal er in de loop der tijd steeds meer functionaliteit worden toegevoegd. Ik ga mijn best doen de Engelse site te volgen met voor ons relevante nieuwsartikelen en nieuwe en ge-update software titels. Aangezien ik nu, in de aanloop naar hopelijk iets mooi's, voorlopig de inhoud zelf moet beheren, zal dat niet altijd in gelijke tred gaan. Voor het technische gedeelte heeft AfterDawn gelukkig bekwame programmeurs in dienst. Het gehele CMS-systeem is in eigen huis ontwikkeld.
Verder kun je als bezoeker zelf ook interessante nieuwtjes en software inzenden, die ik indien relevant en juist toe kan voegen aan de site.

Nog een beetje over mijzelf: Sinds mensenheugenis run ik mijn eigen websites, allemaal hobbymatig. Mozeskriebel, een website gericht op freeware en Goeiedageven.nl als het forum. Wat daarmee in de toekomst gaat gebeuren heb ik nog niet helemaal helder. Voorlopig blijft het zoals het is, buiten dat er waarschijnlijk enige interactie zal plaatsvinden. Zo zullen de downloads op mozeskriebel voor zover mogelijk verwijzen naar AfterDawn. Buiten de websites ben ik verder nog actief op andere websites en vertaal ik af en toe software titels.
Al die activiteiten komen nu wel op een lager pitje te staan omdat ik mij, zeker in het begin, helemaal ga richten op AfterDawn.

De mogelijkheden en de wil zijn er zeker om hier een goed bezochte, informatieve website van te maken!

Vorige Volgende  

14 gebruikers reacties

121.2.2011 14:16

testing news commentary...

221.2.2011 17:06

Succes Plankje

321.2.2011 18:43

Als ik me wil abonneren op de RSS feed krijg ik nog de finse versie, en daar heb ik neug wel een weurdenboek bij neudig :)

Zal ongetwijfeld straks wel worden aangepast ;)

421.2.2011 19:01

Haha, was me nog niet opgevallen, ga ik doorgeven.
Bedankt voor de melding.

522.2.2011 18:23
omapaloma
Inactive

Ook van Omapaloma : Succes plankje !
Als ik op "meer lezen " klik kom ik steeds terug op de home page " ¿ wat doe ik fout ?
groetjes

622.2.2011 20:19

Hallo Omapaloma,
dankjewel.
Ga op onderzoek uit .. ;-)

723.2.2011 17:12

De RSS feed is nu aangepast en engelstalig :)

823.2.2011 17:16

Voor de download sectie tenminste. De feed van de nieuws sectie veroorzaakt nog een foutmelding :(

923.2.2011 18:01

Ik heb de feedlinks doorgegeven, alleen de rss-link in het Abonneren blokje werkt goed geloof ik. Gisteren zijn er een heleboel aanpassingen gedaan, ook aan de achterliggende database. Uiteindelijk zal het goed komen =) hoop ik.

1024.2.2011 09:00
omapaloma
Inactive

Plankje , nu ziet het er nog strakker uit echt super mooi , Bedankt !
Omapaloma

1125.2.2011 01:06

Succes Plankje!

Grtz. eigget

1227.2.2011 13:48

Dankjewel.

Het begin is er en het wordt alleen maar beter =)

1313.3.2011 15:48

Heel veel succes gewenst op deze site, Plankje!
Volg je al jaren op Mozeskriebel met plezier,
je doet goed werk :)

1413.3.2011 15:55

Dankjewel,
het houdt mij een beetje van de straat ;-)

Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief