AfterDawn: Nieuws

Twitter sluit Twitdroyd en Ubertwitter af.

Geschreven door Marco Korthout @ 21 feb. 2011 9:41

Twitter sluit Twitdroyd en Ubertwitter af. Voor gebruikers van Twidroyd, Ubertwitter en Ubercurrent was het afgelopen vrijdag even schrikken, inplaats van de normale updates kregen zij de melding dat het account is geschorst. De apps, eigendom van Ubermedia, zijn namelijk door Twitter afgesloten vanwege een 'inbreuk op de voorwaarden'. Of dit de echte reden is voor twitter of dat ze alleen maar even wilde laten zien wie er nu de baas is, is maar de vraag. Met de ban van Twitter valt ongeveer 60% van de applicaties weg bij Ubermedia. Men is daar natuurlijk wel eventjes goed geschrokken.

Nadat men contact had gezocht met Twitter, werd hun verzekerd dat zij onze apps reactiveren zodra de gewenste wijzigingen zijn aangebracht. Volgens Ubermedia gaat het om geringe wijzigingen en zouden deze reeds zijn toegepast. Eén van de wijzigingen die Twitter eiste was naamswijziging van Ubertwitter, die nu in de winkel ligt met de naam UberSocial. Wie gebruik wil blijven maken van Ubertwitter, moet dus vanaf nu in de app stores op zoek naar UberSocial.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief