AfterDawn: Nieuws

Afterdawn mag 50 licenties weggeven voor de nieuwe Advanced SystemCare Ultimate 9

Geschreven door Marco Korthout @ 3 feb. 2016 11:59 Gebruikers reacties (1)

Nieuwe Advanced SystemCare Ultimate 9 van IObit met antivirusscanner van Bitdefender Advanced SystemCare van IObit wordt al door miljoenen mensen gebruikt om hun computer optimaal te laten presteren. Vorige week heeft het bedrijf hun SystemCare serie uitgebreid met een nieuwe Advanced SystemCare Ultimate 9. Deze nieuwe editie is niet alleen een hulpprogramma voor optimalisering van het systeem, maar met de nieuw toegevoegde Antivirus Scanner van Bitdefender. Advanced SystemCare Ultimate 9 is hiermee een totaal pakket met volledige bescherming voor Windows 10.
Advanced SystemCare Ultimate 9 heeft een DNS-bescherming in de Antivirus module toegevoegd, waardoor DNS-verbindingen tussen het internet en particulieren netwerken worden beschermt en er voorkomen wordt dat juridische domeinen worden doorgestuurd naar criminelen of gekaapte websites. Daarnaast heeft het ook de Anti-browser-tracking voor Microsoft Edge gebruikers van Windows 10 verbetert, waardoor kwaadaardige cookies verwijderd worden en privé gegevens veilig blijven.

Om de snelheid van de pc te verbeteren heeft Advanced SystemCare Ultimate 9 een automatische 'RAM cleaner' toegevoegd die indien nodig, automatisch uw RAM optimaliseert. De nieuwe 'Speedup' module zorgt ervoor dat het systeem top prestaties levert. Daarnaast heeft ASC Ultimate 9, IObit's database van 'Spyware Vewijderaar', ' Register Herstel', 'Privacy Schoner', 'Junk Files' en 'Surf beveiliging' uitgebreid, zodat de 1 –klik optimalisatie nog effectiever is en de gebruikers een nog snellere pc kan bieden.Voor Windows 10 gebruikers heeft Advance SystemCare Ultimate 9 een Windows 10 bepantsering toegevoegd om het verzamelen van uw privé gegevens zoals locatie, audio-bestanden, adresboek, etc., door Windows 10 zelf, tegen te gaan. Wanneer u Microsoft Edge gebruikt zal Advance SystemCare Ultimate 9 u garanderen dat uw online activiteiten niet worden aangetast met kwaadwillende applicaties en browser add-ons.

Donker of licht, aan u de keus ..

Hoewel ikzelf geen voorstander ben van 1-klik optimalisaties, beschikt ASC Ultimate over heel veel superhandige modules,
die je desgewenst automatisch of handmatig kunt uitvoeren.
En met de nieuwe anti-virusmodule van Bitdefender is het ook nog eens een volwaardige antivirustool.

Wil je je computer of laptop optimaal laten presteren en beschermen is ASC Ultimate zeker geen slechte keus.
Standaard kun je de software 30 dagen uitproberen,
maar Afterdawn mag 50 licenties weggeven waarmee je de applicatie 6 maanden lang kunt gebruiken.

Als je één van de 50 gratis licenties in de wacht wilt slepen,
hoef je dat alleen maar in een reactie op dit artikel aan te geven en je krijgt per PM de licentie toegezonden.


Advanced SystemCare Ultimate 9 website
Advanced SystemCare Ultimate 9 download (30 dagen testversie)

Vorige Volgende  

1 reacties

14.2.2016 00:17

Reacties zijn opgeschoond ...

Dit bericht is bewerkt nadat het is gepost. Laatste bewerking was om 29 okt. 2018 @ 15:43

Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief