AfterDawn: Nieuws

Seizoen 5 van House of Cards op Netflix aangekondigd

Geschreven door Marco Korthout @ 1 feb. 2016 2:09

Seizoen 5 van House of Cards op Netflix aangekondigd Ondanks het vertrek van de maker van de serie Beau Willimon, heeft Netflix bevestigd dat 'House of Cards' terugkomt voor een 5de seizoen.
De aankondiging van nog een nieuw seizoen komt een dikke maand voor de start van seizoen 4, die begin maart van start gaat op Netflix. In 2017 start men met filmen van seizoen 5, zonder Willimon, die aan de slag gaat met andere projecten.

"Ik dank Netflix en MRC, mijn mede executive producers, onze twee sterren Kevin Spacey en Robin Wright, onze talentvolle schrijvers, alsmede de fantastische cast en crew met wie ik het genoegen had te mogen werken,"
zei Willimon vorige week. "Na vijf jaar en vier seizoenen, is het voor mij tijd om te te richten op nieuwe uitdagingen, maar ik ben bijzonder trots op wat we samen bereikt hebben en wens de serie een succesvol vervolg."

Hieronder kun je alvast de trailer voor seizoen 4 bekijken

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief