AfterDawn: Nieuws

Automatisch je favoriete tv-series downloaden wanneer ze beschikbaar komen met Duckie TV

Geschreven door Marco Korthout @ 23 aug. 2015 21:16 Gebruikers reacties (1)

Automatisch je favoriete tv-series downloaden wanneer ze beschikbaar komen met Duckie TV We hebben o.a. Netflix om op legale manier van films en tv-series te genieten, we hebben de verschillende Popcorn Time klonen, om dat op illegale wijze te doen. Ook kunnen we al een tijdje Sick Beard en CouchPotato gebruiken om automatisch films en tv-series te downloaden. En daar is Duckie TV bij gekomen.
Duckie TV fungeert in eerste instantie als een kalender waarop wordt aangegeven wanneer je favoriete tv-series worden uitgezonden. En als extraatje kun je de software de nieuwste tv-series ook nog eens volledig automatisch naar je pc laten downloaden.

Naast dat Duckie TV over een prachtige gebruikersvriendelijke interface beschikt, doet het z'n werk goed.Je begint met het toevoegen van je favoriete tv-series, die dan netjes in de kalender worden gezet op de uitzenddagen.Is een serie uitgezonden, kun je torrents zoeken om de serie te downloaden.Of je stelt het programma in om dat automatisch te doen. Daarvoor moet je wel een torrent-client aan het programma koppelen, bijv. ”Torrent, maar ook Deluge, BitTorrent, qBittorrent, Tixati, Transmission en Vuze worden ondersteund.
Dat en andere zaken kun je eenvoudig aanpassen in de instellingen.Klik je op een serie in de kalender of in de lijst met je favoriete tv-series, wordt er netjes allerlei informatie getoond, erg handig.
Net als de automatische downloadfunctie.In 14 verschillende talen, w.o. Nederlands.
O ja, ook aan boord een optie om ondertitels te zoeken.

Duckie TV downloaden voor Windows of voor Mac

Vorige Volgende  

1 reacties

19.9.2015 07:26

al vast bedank

Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief