AfterDawn: Nieuws

Newsleecher software binnenkort gratis te gebruiken

Geschreven door Marco Korthout @ 21 aug. 2015 14:54

Newsleecher software binnenkort gratis te gebruiken Een van de beste, zo niet de beste software voor het usenet is Newsleecher. De software wordt constant doorontwikkeld en zijn er in de loop der tijd handige functies aan toegevoegd, zoals SuperSearch en SuperLeech. Helaas werd ook het verdienmodel een paar jaar terug veranderd van gewoon eenmalig betalen voor de software naar een abonnementsmodel met betaling per maand. Maar hier is Newsleecher niet uniek in, het is tegenwoordig standaard om software aan te schaffen met licenties voor een bepaalde tijd.
Desondanks mijn favoriete usenet software, in het bijzonder door SuperSearch en SuperLeech. De laatst genoemde functie is tegenwoordig haast onmisbaar wanneer je je favoriete tv-series nog wilt binnenhalen voordat ze weer zijn verwijderd.De allernieuwste ontwikkeling werd vandaag op hun website aangekondigd. Wanneer de laatste bugs uit de aankomende versie 7 zijn gehaald, wordt de software gratis voor iedereen beschikbaar gesteld. De software zelf wordt dus freeware.
Geld wordt er dan uitsluitend via hun nieuwsservers en de SuperSearch en SuperLeech verdiend.Nu kun je een abonnement nemen op alleen de software of in combinatie met een van de andere diensten, per maand opzegbaar. Nu betaal ik zelf $3.99 per maand voor het Client Plus pakket (software + supersearch/leech),
wat de prijzen straks worden is nog onbekend.

Newsleecher website.
De laatste betaversie 7 kun je hier downloaden.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief