AfterDawn: Nieuws

Twitters livestream-app Periscope voor Android nu beschikbaar

Geschreven door Marco Korthout @ 26 mei 2015 17:31

Twitters livestream-app Periscope voor Android nu beschikbaar Meerkat was iets sneller, maar nu is er ook een Android-app van de populaire livestream-app Periscope van Twitter beschikbaar. De app werd vanmorgen al aangekondigd, maar is nu daadwerkelijk te downloaden vanaf Google Play.
Met Periscope kun je eenvoudig live video uitzenden en wanneer je video live gaat, krijgen je volgers direct een notificatie, die de mogelijk krijgen om te chatten tijdens een live-uitzending.

De Android-app moet daarnaast iets meer mogelijkheden krijgen op het gebied van notificaties dan de iOS-app. Na de live-uitzending kun je de video beschikbaar houden voor herhalingen, zodat je volgers deze later kunnen bekijken. Momenteel blijven de herhalingen 24 uur beschikbaar, maar je kunt ze ten alle tijden verwijderen.Ook krijg je een mogelijkheid je video alleen voor bepaalde mensen beschikbaar te stellen. Door op het slotje te klikken kun je mensen uitnodigen.

Je live-uitzendingen kun je natuurlijk ook via Twitter delen, dat doe je door op het twitter-icoontje te klikken. Wanneer je live gaat, wordt er een tweet gepost naar je Twitter-volgers, die je uitznding dan via het web of via de app kunnen volgen

Mensen die je uitzending waarderen, kunnen dit laten zien door hartjes te geven, des te meer hartjes des te hoger in de "Most Loved" lijst.

Persicope op Google Play

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief