AfterDawn: Nieuws

Op 1 april ChromeSelfies maken en delen met je vrienden

Geschreven door Marco Korthout @ 1 apr. 2015 4:59 Gebruikers reacties (1)

Op 1 april ChromeSelfies maken en delen met je vrienden Vandaag 1 april, gaat iedereen je weer proberen voor de gek te houden. Een van de 1 april grappen van Google is de nieuwe functie om ChromeSelfies te maken, vandaag beschikbaar in je mobiele Chrome webbrowser.
Met deze nieuwe 'Een reactie delen' functie kun je een ChromeSelfie maken terwijl je een website bezoekt. De allereerste keer wordt die optie onderaan het scherm weergegeven en daarna kun je de functie bereiken via het menu in Chrome.


Wanneer je de functie gebruikt wordt je scherm als het ware in tweeën gedeeld, bovenin de website en onderin je selfie.

Hiervan kun je een schermafdruk maken en delen met je vrienden.


Vorige Volgende  

1 reacties

112.4.2015 18:10

Kan wel weg nu hoor, het is reeds 12 april ;)

Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief