AfterDawn: Nieuws

Google biedt 2GB extra opslagruimte voor een beveiligingscontrole op je Google-account

Geschreven door Marco Korthout @ 10 feb. 2015 19:36

Google biedt 2GB extra opslagruimte voor een beveiligingscontrole op je Google-account Met de Safer Internet Day, geeft Google een extra 2GB Google Drive opslagruimte aan iedereen die voor 17 februari een beveiligingscontrole van hun Google-account laten uitvoeren.
De beveiligingscontrole verzekert dat je herstelinformatie up-to-date is. Na inloggen wordt je herstelinformatie (telefoonnummer voor herstel, secundaire e-mailadres en beveiligingsvraag), recente activiteiten, accountrechten (de apps, websites en apparaten die aan je Google-account zijn gekoppeld), app-wachtwoorden en instellingen voor authenticatie in twee stappen gecontroleerd.

De controle is in no time uitgevoerd, dus zeker doen, al is het maar voor die extra 2GB.

Google voegt de extra GB's toe aan de Google Drive accounts op 28 februari en stuurt ook een e-mail met de bevestiging.

Opmerking: niet geldig voor Google Apps for Work en Google Apps for Education gebruikers.

Vorige Volgende Reageren
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief