AfterDawn: Nieuws

Popcorn Time was even van het web verdwenen, maar is terug met nieuw domein.

Geschreven door Marco Korthout @ 14 okt. 2014 11:55

Popcorn Time is weer terug!

De Popcorn Time klonen worden door de filmindustrie nog steeds gezien als een van de grootste bedreigingen en de filmstudio's hebben daarom 'Uitroeiing van Popcorn Time' bovenaan hun takenlijstjes staan. Even leek het erop dat het hun gelukt was met de Time4Popcorn fork (met de gratis VPN), die was ineens verdwenen. Maar ook die is weer terug met een nieuw domein, waar je de nieuwste versie (4.9) weer als vanouds kunt downloaden.
THIS POPCORN TIME SERVICE WILL NEVER BE TAKEN DOWN!!!


Popcorn Time zal denk ik nooit meer van het internet verdwijnen, naast de Time4Popcorn fork bestaan er nog veel meer klonen. De bekendste is natuurlijk Popcorn Time. Beide klonen worden vaak door elkaar gehaald.
Maar het lijstje is nog veel en veel langer.

Mooi techniek, maar helaas in de meeste landen illegaal.
Ben je toch af en toe een filmpje aan het streamen, doe dat dan achter een VPN.
Nu zal het in Nederland niet zo'n vaart lopen, maar toch, je weet het nooit.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief