AfterDawn: Nieuws

Telegraaf TV via Google Chromecast

Geschreven door Marco Korthout @ 25 sep. 2014 11:14

Telegraaf TV via Google Chromecast

De Telegraaf is tegenwoordig veel meer dan alleen de krant van wakker Nederland, zo beschikt de krant o.a. over apps voor de diverse platforms en zelfs een eigen Telegraaf TV. De video-items van Telegraaf TV kunnen voortaan afgespeeld worden op de televisie. Hiertoe zijn de iOS apps van de krant uitgerust met ondersteuning voor de Google Chromecast.
Jan-Kees Emmer, adjunct-hoofdredacteur van De Telegraaf:
De Telegraaf ontwikkelt zich tot een nieuwsmerk dat op alle platformen een relevante positie inneemt. Niet alleen in print, maar ook online en in video. Het eenvoudig op TV kunnen afspelen van exclusieve video-items, past in deze strategie.


De Chromecast ondersteuning is toegevoegd in zowel De Telegraaf app als in De Telegraaf TV app. Google Chromecast is één van de goedkoopste oplossingen om content van een smartphone, laptop en tablet naar de televisie te streamen. De dongle is op elke televisie met een HDMI-poort aan te sluiten en is te bedienen met de smartphone, tablet of laptop.Bron De Telegraaf

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief